Jeg tilbyder også

Jeg ønsker at give så mange mennesker som muligt en rigtig god vinoplevelse.
Derfor tilbyder jeg udover mit vinsortiment flere forskellige services, blandt andet vinsmagninger, smagskasser og selvfølgelig personlig hjælp med at finde den rigtigt vin til din/jeres fest.

Vinsmagninger

Fordi jeg elsker at give jer en god vinoplevelse og en rigtig hyggelig dag/aften med venner og bekende, tilbyder jeg selvfølgelig vinsmagninger.

Jeg afholder økonomi venlige smagninger med vin i topklasse og kvalitet.

Jeg tilpasser mine vinsmagninger efter dine ønsker og har derfor ikke faste priser på smagningerne. Prisen vil afhænge af antal personer, antal vine mm. det er også muligt at bestille medfølgende snacks til din vinsmagning. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, så snakker vi om hvad du og dine gæster vil syntes om og skræddersyer en løsning der passer til jer.

Vi snakkes ved
Vintjeneren / Kasper

Smagskasser

Som så mange andre tilbyder jeg ikke smagskasser for at komme af med et parti billig vin eller nogle gamle rester. NEJ, jeg tilbyder smagskasser med hvad jeg personligt synes vil være den bedste smagsoplevelse for dig.

Derfor vil du altid kunne finde vinen fra smagskassen i mit sortiment her på hjemmesiden.

Jeg tilbyder smagsoplevelser i to størrelser 6 og 12 flasker, ud over dette er det altid muligt selv at blande og vælge antal vin fra mit udvalg. Jeg har valgt at det skal være på denne måde, fordi jeg syntes det er forkert at “tvinge” folk til at købe 6 flasker for at for en god pris.

Vel smagt
Vintjeneren / Kasper

Vin til festen

Fordi jeg ikke er et kæmpestort firma eller en stor forretning kan jeg tilbyde dig at du/I kan komme hjem til mig eller jeg kan komme hjem til dig/jer og så kan vi smage på vinene så vi er sikre på at finde  de rigtige vine til din/jeres fest.

Efter at have været tjener igennem 15 år kender jeg vigtigheden af at mad og vin går op i en højere enhed, det vil jeg forsøge at hjælpe jer med kommer til at ske ved din/jeres fest.

…Og selvfølgelig skal du ikke være bange for af løbe tør for rødvin inden kødet er spist færdig, for jeg levere altid for meget vin og tager selvfølgelig det der ikke bliver brugt tilbage.

Rigtig god fest
Vintjeneren / Kasper